Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napló

2009.09.06

2009.09.05

Most leírom, hogy az elmúlt napokban mi is történt velem. Anyucigazdim táskáját nyitva találtam, és belenéztem. Nagyon megtetszett egy csomag papírzsepi, amit kiloptam onnan és elvittem. Azóta is azzal a zsákmánnyal játszom. Tegnap hoztak a gazdik egy nagy csomag Royal Canin tápot és kaptam mellé sok ajándékot: pórázt, etetőtálat és macskalagutat (ennek örültem a legjobban). Egész éjszaka a macskalagutba tomboltam transzba esve, ugyenis az olyan jó játék. És ki is tudok belőle nyúlni, és odasózni egyet a nyúlnak, ha az nem jól viselkedik. Úgy érzem, hogy a Miska nyuszi teljesen belém van esve. Annak ellenére, hogy püffölöm, jön utánam, mint a pulikutya. Voltam meglátogatni az öreg barátnőmet, Lénát, aki anyucigazdi szüleinél lakik. Vagyis annyira nem is a barátnőm. Mikor először láttam fújt rám, de azóta én fújok először, és majdnem meg is támadtam, csak az alattvalóim nem engedték. De már ő is tudja, hogy abban a házban is én vagyok az úrnő:)

2009.12.01

Éjszaka meg hajnalban nem hagytam gazdiékat aludni, mert rájöttem, hogy a tv tetejéről rajtolva fel tudok ugrani a szekrény tetejére és még néhány érdekes polcra. Ezt a tevékenységet gyakoroltam egész éjszaka. Persze közben levertem és összetörtem pár dolgot, mire anyucigazdi nekiállt elpakolni minden törékenyt hajnal 3-kor. Apucigazdi repülőmakkettjét is elrakta, pedig nagyon szívesen megreptettem volna. Miután visszament aludni, én előbányásztam a titkos helyeim egyikéből egy csörgőlabdát, és azzal kezdtem el játszani azért, hogy a gazdik felkeljenek, ugyanis az éjjel az a vadászat időszaka nem a döglésé. Kicsit ezek a kétlábúak fordítva vannak bekötve. A szekrény tetejéről le tudok nyúlni az egyik alsóbb polcra, ahol egy plüssmacska fekszik. Hiába ütögetem, a dögje nem akar velem játszani. Ezért mindig letaszítom a mélybe. Ma megint kutattam anyucigazdi táskájába is, ahonnét elővettem egy szemceruzát és a fürdő felé vettem az irányt. Sajnos anyucigazdi elvette tőlem, pedig én is szeretném sminkelni magam, elvégre hercegnő vagyok vagy mi a szösz. Nem baj, ezután a wc tetejéről állva leloptam a pohárból apucigazdi fogkeféjét, és elvittem az alagutamba A napokba lebuktam: anyucigazdiék vízszámlája négyszerese lett a normálisnak. Sajna rájöttek, hogy amikor nincsenek otthon én húzogatom le a wc-t, ugyanis imádom a víz csobogását hallgatni, mint minden mosómedvemacska. Most a wc el lett zárva és én nem tudom lehúzni óránként vagy tízszer. De kárpótlásul legalább kaptam egy pöpec szivattyús itatót, amivel nagyon jól elvagyok. Tologatom kedvemre és kipancsolom a vizet. Nagyon bírom a víz közelét, főleg a csobogást. A nedves kádba még bele is fekszek. De bezzeg amikor fürcsizni kell akkor van ám áááááouuuu miáááuuu uuuuááááoooo vááááá eeeejjjeeejjjeeejeee nyeeeee iiiiiii.

2009. december 13.

Ezen a hétvégén cicakiállításon voltunk Mosonmagyaróváron. Anyucigazdi csütörtökön jött meg Pécsről, mert vizsgaidőszaka van, és ezért csak 1 nap maradt a felkészülésre, tehát pénteken kellett fültisztításon átesnem, fürcsizni, szárítkozni, púderezni és fésülködni. De legalább nem volt hosszú az út. A második nap jobban szerepeltem, mint az elsőn, mert ezen a napon a bírónéni semmi kifogást nem talált rajtam, azt mondta, hogy ígéretes cicahölgy vagyok, és rá is írta a lapomra, hogy nagyon vonzó lányzó vagyok. Minden szempontból tökéletesnek minősített (bár én már eddig is tudtam, hogy hibátlan vagyok). Vasárnap itt voltak velem anyucigazdi szülei is. Győzipapa hozott egy plüs játékmacskát, és míg én aludtam, addig azt raktuk a ketrecbe. Persze majdnem az összes látogató bekajálta, hogy az egy igazi macska, még kérdezgettek is róla, erre Győzipapa azt mondta, hogy ne beszéljenek hangosan, mert alszik a cica, mert fáradt:))) Én meg amikor felébredtem, se jöttem elő, mert tök jó volt ezen az egészen röhögni:) :)